Kyjov 12.-13.6.2021

16. 6. 2021

Další 2 dny na Moravě, tentokrát v Kyjově v sobotu kritérium a v neděli silniční závod. Celý víkend celkem připomínal ten minulý. V sobotním kritériu to na bednu nestačilo a v neděli dámská jízda.

Kyjov – kritérium – 12.6.2021

V sobotu byl na programu závod Carla kriterijní ligy 2021, kritérium Kyjov. Závod se jel na městském okruhu o délce 1,6km. Na stupních vítězů nebyl k vidění nikdo z TJ Stadion Louny. Nicméně výsledky nebyly špatné. Jakub Trousil závod dokončil 19. mezi mladšími žáky. Výkon Daniely Hezinové mezi staršími žákyněmi stačil na 5. místo. Mezi staršími žáky byl Marek Přenosil na 8. místě a další naše starší žáky naleznete ve výsledkové listině za hranicí první dvacítky. Naši kadeti byli na startu ve čtyřech, závod dokončil Martin Bárta na 9. místě a hodnocen byl i Jan Hezina ostatní už závod nedokončili. Báře Parmové, mezi juniorkami, ani zisk 9 bodů nestačil na víc než nepopulární 4. místo. V juniorech byl Adam Seeman na 15. místě a Pavel Jindřich byl tentokrát v páté desítce. Zájemci mohou nahlédnout do kompletních výsledků.

Kyjov – silniční závod – 13.6.2021

Nedělní závod, který se jel na 11km zvlněném okruhu, nám opět přinesl dvojnásobnou medailovou radost a stejně jako před týdnem se o ni postarala děvčata, jen umístění se trochu změnila. Daniela Hezinová vybojovala mezi staršími žákyněmi 3. místo. Barbora Parmová mezi juniorkami dokončila závod na 2. místě a růžový dres vedoucí závodnice poháru udržela i pro další závod. I kluci podali parádní výkon. Kadet Martin Bárta dokončil závod na pěkném 8. místě a mezi staršími žáky devátý dojel Marek Přenosil ve skupině společně s Honzou Krulišem. V juniorech došlo v závěrečném spurtu k drobnému karambolu, do kterého se zapletl i Adam Seeman, naštěstí kromě několika odřenin je v naprostém pořádku. Pavel Jindřich se pádu vyhnul a dojel v hlavním poli. Podrobné výsledky najdete na stránkách Sportsoftu.